top of page

Otvoritev Centra Moderne odbojke 6.5.2023

Ekipa Centra moderne odbojke

6. maj 2023

Otvoritev Centra moderne odbojke, sobota 6.5.2023, Višnja Gora
CENTER MODERNE ODBOJKE: Središče Navdušenja in Strasti do odbojke na mivki

6. maja 2023 je bila uradna otvoritev Centra Moderne Odbojke, dogodek, ki je pritegnil številne obiskovalce, tako izkušene igralce kot tudi navdušene ljubitelje tega športa.


Novo središče, ki se nahaja na čudoviti lokaciji v Višnji Gori, je prineslo svež veter v svet odbojke.Obiskovalci so z navdušenjem stopili na nova igrišča, ki so bila odprta za vse.

Igralci so preizkušali svoje spretnosti in se podali v vznemirljive tekme, ki so jih popestrili s svojimi izjemnimi igrami. Njihova strast in profesionalnost sta vznemirili tudi gledalce, ki so se zbrali, da bi spremljali dogajanje in se navduševali nad vrhunskimi potezami.


Središče Moderne Odbojke je zasnovano tako, da omogoča optimalno izkušnjo tako za igralce kot tudi gledalce. Nova igrišča so opremljena z najboljšo mivko, kar omogoča vrhunsko izvedbo treningov in spremljanje napredka igralcev. Poleg tega so v centru na voljo tudi druge vrhunske storitve, kot so vadbeni programi, treningi in možnost organiziranja turnirjev.


Odbojka je šport, ki povezuje ljudi in spodbuja timsko delo. V Centru Moderne Odbojke so ustvarjeni pogoji za razvoj in napredek igralcev vseh starosti in ravni izkušenj. Opremljeni z vrhunsko opremo in vodenje izkušenih trenerjev, lahko igralci svoje veščine nadgradijo na višjo raven in se pripravijo na izzive na tekmovalnem področju.


Otvoritev Centra Moderne Odbojke je bil zmagovit dogodek, ki je odprl vrata novim priložnostim in možnostim. Nova središča privabljajo tako izkušene igralce kot tudi nove talente, ki bodo soustvarjali bogato zgodovino odbojke. S svojo strastjo in navdušenjem bodo nadaljevali tradicijo tega čudovitega športa in širili veselje do odbojke med širšo javnostjo.


Centra Moderne Odbojke je odprt za vse, ki želijo izkusiti to čudovito igro, bodisi kot igralci, gledalci ali navijači. Vabljeni, da se pridružite temu središču strasti in odkrijete novo dimenzijo odbojke.
bottom of page