top of page

Pokal Moderne odbojke U16, 17.6.2023

Ekipa Centra Moderne odbojke

17. jun. 2023

Pokalni turnir za mlade, mlajše od 16 let.

V soboto, 17.6.2023 smo v Centru Center Moderne odbojke organizirali pokalni turnir odbojke na mivki za mlade, mlajše od 16 let. Mladi talenti so se zbrali v velikem številu, da bi se pomerili v tej priljubljeni ekipni igri. Prijavljenih je bilo 19 ženskih ekip in 7 moških ekip, kar je dokazovalo, kako priljubljen je ta šport med mladimi.


Tekmovanje je potekalo v čudovitem okolju #VišnjaGora. Na sončen dan so se igrišča napolnila z energičnimi mladimi igralci, ki so želeli pokazati svoje talente in se potegovati za naslov prvaka.

Fantje in dekleta so se pomerili v napetih in izenačenih dvobojih. Vsaka ekipa je pokazala izjemne odbojkarske veščine, vztrajnost in odlično ekipno igro. Odbojka na mivki zahteva hitrost, spretnost in taktično razmišljanje, kar so mladi igralci zagotovo prikazali na tem turnirju.


Na koncu sta pri fantih slavila Tim Matko in Ožbej Plaskan.

Pri dekletih pa sta klub dežju zmagali Nika Knep in Tjaša Celarc.


Ob koncu turnirja so bili zmagovalci nagrajeni s pokali in priznanji za njihov izjemen uspeh. Hvala vsem igralcem, da smo preživeli čudovit dan v športnem duhu, druženju in spodbujanju svojih soigralcev.


Končni vrstni red:

Dekleta:

1. mesto: Nika Knep in Tjaša Celarc

2. mesto: Žana Hrovat in Pia Pintar

3. mesto: Neja Ferdin in Anja Potočnik

4. mesto: Hana Strle in Hana Bakan


Fantje:

1. mesto: Tim Matko in Ožbej Plaskan

2. mesto: Gal Zalokar in Dejan Sirar

3. mesto: Vid Obrstar in Tim Mrvar

4. mesto: Miha Dolinšek in Nejc Nograšek
bottom of page