top of page

pon., 08. jul.

|

Višnja Gora

Poletni odbojkarski tabor

Odbojkarski tabor za osnovnošolske otroke od prvega do devetega razreda.

Poletni odbojkarski tabor
Poletni odbojkarski tabor

Time & Location

08. jul. 2024, 09:00 – 12. jul. 2024, 15:00

Višnja Gora, Kopališka ulica 27, 1294 Višnja Gora, Slovenia

About the event

Pridružite se nam na nepozabnem odbojkarskem taboru v Centru moderne odbojke in doživite poletne počitnice polne zabave, športa in novih prijateljstev! 

Odbojkarski tabor je odlična priložnost za otroke od 1. razreda naprej, da se preizkusijo v tem čudovitem športu ter preživijo aktivne in vznemirljive dni.

 Vsak dan se bodo otroci pod vodstvom naših izkušenih trenerjev udeležili treningov odbojke, kjer se bodo naučili osnovnih tehnik in se izpopolnjevali skozi različne vaje in igre.

Poleg treningov odbojke bomo za otroke pripravili tudi zanimive delavnice, kjer se bodo lahko preizkusili v različnih športnih aktivnostih ter razvijali svoje motorične sposobnosti. Vsi udeleženci bodo deležni okusnega kosila na igriščih, ki bo poskrbelo za energijo in dobro počutje skozi ves dan.

Ker želimo, da se otroci tabora resnično razveselijo, smo za popoldneve pripravili še posebno presenečenje. Vsak dan se bomo namreč odpravili na bližnji bazen, kjer bodo otroci lahko uživali v osvežujočem plavanju in vodnih aktivnostih.

Odbojkarski tabor je namenjen otrokom od 1. razreda naprej in poteka od 8.00 do 15.00 ure. V primeru, da starši potrebujete dodatno varstvo, smo vam na voljo tudi s jutranjim ali popoldanskim varstvom po predhodnem dogovoru.

Cena enotedenskega odbojkarskega tabora znaša le 135€. Poleg tega družinam z več otroki ponujamo družinski popust, da bi omogočili čim več otrokom, da se nam pridružijo in uživajo v poletnih aktivnostih skupaj.

Ne zamudite priložnosti, da svojega otroka prijavite na naš odbojkarski tabor. Zabava, prijateljstvo in športne avanture vas čakajo! Veselimo se druženja z vašimi otroki in nepozabnih poletnih trenutkov na igriščih Centra moderne odbojke.

Share this event

bottom of page