top of page
Features

Ponudba

Ponosno predstavljamo raznoliko ponudbo v Centru moderne odbojke, ki vam omogoča, da se poglobite v svet odbojke na mivki. Ne glede na vašo starost, izkušnje ali cilje, vam nudimo širok nabor dejavnosti, predznanje odbojke ni potrebno. 

Pridružite se nam v Centru moderne odbojke in odkrijte strast do odbojke na mivki, ter postanite del naše ekipe. Ne glede na vaše cilje v odbojki, vam ponujamo prilagojene programe, izkušene trenerje in prijetno vzdušje, kjer se boste razvijali in uživali v tej čudoviti športni dejavnosti.

IMG_20230521_212931_375.jpg

Najem igrišča

Uživajte v prostem času s prijatelji ali družino na naših sodobnih igriščih. Najemite igrišče po ugodnih cenah in uživajte v tekmi sproščenega vzdušja odbojke na mivki.

Beach Volleyball Game

Šola odbojke za odrasle

Nikoli ni prepozno, da se pridružite naši šoli odbojke za odrasle. Ne glede na vašo stopnjo spretnosti ali predhodno izkušnjo, boste pod vodstvom strokovnjakov izpopolnili tehniko, dvignili raven igre in uživali v tekmi med prijatelji.

Kids Playing Volleyball

Šola odbojke

Ponujamo vrhunsko šolo odbojke za otroke, kjer bodo mladi igralci pod vodstvom izkušenih trenerjev razvili svoje tehnične veščine, taktiko in ljubezen do odbojke. Spodbujamo razvoj športnih vrednot, teamworka in samozavesti.

DSC02168_edited.png

Akademija odbojke za tekmovalce

Naši treningi za tekmovalce so namenjeni tistim, ki si želijo doseči višje ravni v odbojki na mivki. Strokovni trenerji bodo skrbeli za vaš napredek, vam nudili individualno pozornost in vam pomagali doseči vaše športne cilje.

Playing in Sand

Odbojkarski poletni tabor

Vsako leto organiziramo navdušujoč odbojkarski tabor, kjer se mladi igralci lahko poglobijo v intenziven trening, se povežejo z vrstniki in pridobijo neprecenljive izkušnje. Tabor je idealna priložnost za izboljšanje tehničnih veščin, taktike in timskih vezi.

Team Talk

Team building za skupine

S team building dejavnostjo v Centru moderne odbojke boste okrepili vezi med sodelavci, spodbudili timsko delo ter ustvarili pozitivno in motivacijsko delovno okolje.

Beach Volleyball Player

Individualni trening

Pridružite se nam v Centru moderne odbojke in doživite energičen in učinkovit trening pod vodstvom izkušenih trenerjev. Z individualnim treningom boste izpopolnili svoje odbojkarske veščine, napredovali v tehniki in taktiki odbojke na mivki.

Akademija.png

Vikend akademija

Vikend akademija namenjena tekmovalnim parom, ki redno trenirajo v klubih in želijo obogatiti svoje znanje. 

bottom of page