top of page

Družinski turnir 2023

Ekipa Centra Moderne odbojke

13. avg. 2023

Uspešen Prvi Družinski Odbojkarski Turnir v Sloveniji.


V nedeljo, 13. avgusta 2023, je Center moderne odbojke gostil prvi družinski odbojkarski turnir v Sloveniji. To izjemno družabno in športno srečanje je združilo družinske člane iz različnih generacij, da bi skupaj tekmovali in se zabavali. Dogodek je bil prava paša za oči in dušo, poln smeha, tekmovalnosti in nepozabnih trenutkov.


Na turnirju je sodelovalo več družin, ki so sestavljali starši in njihovi otroci. Tekmovanje je bilo razburljivo. Po napetih in zanimivih tekmah je družina Nanut prevzela prvo mesto, dokazavši, da so pravi prvaki. Drugo mesto je osvojila družina Damjan, medtem ko se je družina Remic zavihtela na tretjo stopničko zmagovalnega odra.


Ampak turnir ni bil le o tekmovanju. Poleg navdušujočih tekem so se udeleženci tudi sproščali in družili na skupinskem pikniku, kjer so delili hrano, zgodbe in smeh. Bila je priložnost, da se družine povežejo in ustvarijo nepozabne spomine.


Organizatorji se zahvaljujejo vsem družinam, ki so sodelovale, in podpornikom, ki so omogočili ta čudovit dogodek. Prvi družinski odbojkarski turnir je nedvomno postal tradicija, ki jo bomo nestrpno pričakovali vsako leto.


Čestitke vsem zmagovalcem in vsem, ki so prispevali k uspehu tega čudovitega dneva družinske zabave in športa!


bottom of page