top of page

Otvoritev sezone 2024

Ekipa Centra moderne odbojke

6. apr. 2024

V soboto, 6.4.2024  smo imeli v našem novem Centru Moderne otvoritev sezone 2024, ki je privabila ljubitelje tega športa od blizu in daleč.

Otvoritev sezone 2024 v Centru Moderne odbojke

 

Pred nami je nova sezona odbojke na mivki in z njo visoki cilji ter druženje in zabava, ki jo odbojka na mivki ponuja. Letos bomo še posebej zavihali rokave in naredili korak naprej na vseh področjih. Naši tekmovalci so že začeli s treningi in se pripravljajo na tekmovalno sezono z visokimi cilji. Ob igriščih bomo postavili fitnes, za tekmovalce in ostale obiskovalce našega centra. Tako kot lansko leto, bomo organizirali veliko dogodkov in tekmovanj ter kamp za najmlajše.

 Dobrodošli vsi ljubitelji odbojke.

 V soboto, 6.4.2024  smo imeli v našem novem Centru Moderne otvoritev sezone 2024, ki je privabila ljubitelje tega športa od blizu in daleč. S ponosom smo organizirali tri turnirje, ki so zajemali moške pare, ženske pare ter mlade igralce do 16 let.V moški kategoriji je bila močna konkurenca in gledali so res lepo odbojko. Na turnirjih so sodelovale tudi tri ekipe iz Hrvaške in dodale mednarodno noto tekmovanju.

 

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem ekipam, ki so sodelovale, ter navijačem, za podporo. Otvoritev našega Centra Moderne Odbojke je bila priložnost za povezovanje, mednarodno sodelovanje in uživanje v najboljšem, kar odbojka lahko ponudi.

 

Veselimo se prihodnjih dogodkov in novih priložnosti za rast ter razvoj odbojke v naši skupnosti in širše. Hvala vsem, ki ste bili del tega nepozabnega dneva!



bottom of page