top of page

Pokal Moderne odbojke U 18, 25.6.2023

Ekipa Centra Moderne odbojke

25. jun. 2023

Pokalni turnir za mlade, mlajše od 18 let

Za nami je prvi mednarodni turnir, na kar smo izjemno ponosni. Še enkrat hvala tekmovalcem iz Hrvaške za udeležbo na turnirju.

Uživanje v odbojki in vrhunska igra so zaznamovali nedeljski pokalni turnir za mlade, mlajše od 18 let, ki je potekal v Centru Moderne odbojke. Tekmovanje je privabilo 14 ženskih in 8 moških ekip, ki so se pomerile v navdušujočih dvobojih.


Navdušenje in vzdušje na turnirju sta bila izjemna, saj so se mladi igralci in igralke borili za vsako točko s strastjo in predanostjo. Vse ekipe so pokazale izjemen talent in odlično tehniko, kar priča o obetavnosti slovenske odbojke v prihodnosti.


V kategoriji fantov sta se na vrh prebila Lan Juvan in Jaša Šušterič.

Pri dekletih pa sta se na najvišjo stopničko povzpeli Živa Donko in Taja Ferlež, drugi sta bili hrvatici Josipa Grčević in Karolina Jorgić. Tretje mesto sta zasedli Katuša Plot in Neža Novak.


Poleg vrhunske igre pa je bila izjemno pomemben tudi fairplay pristop vseh udeležencev. Igralci in igralke so pokazali spoštovanje do nasprotnikov, sodnikov ter pravil igre, kar je ključno za razvoj športnih vrednot in gradnjo pozitivnega vzdušja v odbojkarski skupnosti.


Organizatorji turnirja smo bili navdušeni nad kakovostjo in strastjo, ki so jo prikazali mladi odbojkarji in odbojkarice. Vsem sodelujočim se zasluži iskrena pohvala za njihov trud, talent in požrtvovalnost.

Pokalni turnir za mlade v Centru Moderne odbojke je nedvomno pokazal, da je prihodnost slovenske odbojke svetla. Upamo, da se bodo ti mladi talenti še naprej razvijali in navduševali s svojo igro, ter postali nosilci slovenske odbojkarske reprezentance v prihodnosti.
bottom of page