top of page

Poletni odbojkarski Odbojkarski kamp 2023

Ekipa Centra Moderne odbojke

3. jul. 2023

Uspešen Poletni Odbojkarski Tabor za Osnovnošolce - Teden Poln Smejemo, Športa in Prijateljstva

Med 3. in 7. julijem 2023 smo v srcu poletja organizirali nepozaben poletni odbojkarski tabor za osnovnošolce. Vsak dan je bil poln smeha, športnih izzivov in pridobivanja novih prijateljev.


Dopoldanski Treningi in Slasne Sadne Malice

Vsako dopoldne so se naši mladi odbojkarji in odbojkarice podali na intenzivne treninge, kjer so izpopolnjevali svoje odbojkarske veščine. Po napornem treningu smo si privoščili okusno sadno malico, ki je dodala potrebno energijo za nadaljnje aktivnosti.


Raznolike Aktivnosti za Vse Okuse

Ker vreme ni vedno sodelovalo za obisk bazena, smo se preusmerili k vodnim igram, viteškim igram in različnim tekmovalnim aktivnostim. Naši udeleženci so se zabavali ob raznovrstnih izzivih, se preizkusili v spretnostih in sklepali nova prijateljstva.


Hvala našim Odličnim Trenerjem

Najlepša hvala našim izjemnim trenerjem Mihatu, Mohorju, Juretu, Lauri in Urošu za njihovo neizmerno pomoč, strast do odbojke in prijaznost do naših mladih igralcev. Brez vas tabor ne bi bil tako nepozaben.

To je bil teden poln športne strasti, smeha in nepozabnih spominov. Zahvaljujemo se vsem udeležencem, staršem in podpornikom, da ste naredili naš poletni odbojkarski tabor za osnovnošolce tako poseben.


Veselimo se že naslednjega poletja, ko se bomo spet zbrali in ustvarili nove nepozabne trenutke.
bottom of page