top of page

Pripravljalni turnir v odbojki na mivki za mlajše od 16 let


Center moderne odbojke

18. maj 2024

18. maja 2024 je v Centru moderne odbojke potekal vznemirljiv pokalni, pripravljalni turnir v odbojki na mivki za mlade igralce in igralke, mlajše od 16 let. Dogodek je pritegnil številne mlade talente, ki so prikazali izjemne spretnosti in športni duh.


Med dekleti sta prvo mesto osvojili Isa Brenčič in Vesna Horvat, ki sta pokazali vrhunsko igro in zasluženo osvojili zlato medaljo. Drugo mesto sta zasedli Dita Reflak in Katarina Kilar, medtem ko sta Zala Dremelj in Maša Stopar zaključili turnir na tretjem mestu.


Pri fantih sta bila najboljša Nejc Žnidaršič in Tjaž Jevnikar, ki sta si priborila prvo mesto. Drugo mesto sta osvojila Gal Zalokar in Enej Hofler, tretje mesto pa Andraz Vasle in Tian Boben.


Posebna zahvala gre Zlatarstvu Gros za čudovite medalje, ki so dodatno polepšale zaključek turnirja in navdušile mlade športnike.


Iskrene čestitke vsem tekmovalcem za njihove dosežke in hvala vsem, ki so pripomogli k organizaciji in izvedbi tega čudovitega športnega dogodka. Se že veselimo naslednjih turnirjev in novih športnih uspehov!


bottom of page