top of page

Rezervacija letnega termina

Ekipa Centra moderne odbojke

27. okt. 2023

Najboljša Mivka za Popolno Odbojkarsko Doživetje!

Najboljša Mivka za Popolno Odbojkarsko Doživetje!


Želite preživeti poletje ob igri, soncu in najboljši mivki? V Centru moderne odbojke smo pripravljeni, da vaše sanje postanejo resničnost. Naša mivka je nežna, udobna in idealna za vsak odbojkarski obračun.


Sedaj imate priložnost, da si zagotovite svoj termin za odbojko na mivki in to brezskrbno uživate v igri. Prednost rezervacije termina je, da si lahko izberete čas, ki vam najbolj ustreza, in tako zagotovite, da boste v Centru moderne odbojke preživeli čas, ki si ga resnično želite.


Kako Rezervirati Termin?

1. Izberite termin: Izberite tisti termin, ki ustreza vašemu urniku in urniku vaših soigralcev.

2. Sporočite Rezervacijo: Na elektrosnki naslov klubmoderneodbojke@gmail.com sporočite svojo rezervacijo. Vnesite podatke o vašem terminu, ime in priimek ter naslov odgovorne osebe.

3. Potrditev Rezervacije: Po prejemu vaše rezervacije vam bomo poslali potrditveno e-pošto, ki bo vsebovala račun za plačilo rezervacije vašega termina. Po prejemu plačila bo rezervacije zaključena. Tako si boste zagotovili, da boste imeli svoj prostor na igrišču in se lahko osredotočili na igro in zabavo.


Zakaj Rezervirati Termin pri Nas?

- Prijeten prostor: Igrišča se nahajajo na mirni lokaciji, obdani z naravo. Imamo najboljšo mivko za odbojko, ki je mehka, kar pomeni, da boste uživali v vsakem trenutku igre. Poleg igrišč tudi tuši in wcji, mini bar.

- Prilagodljivi Časi: Z rezervacijo lahko igrate takrat, ko vam najbolj ustreza.

- Brezskrbnost: Ni več čakanja na prosto igrišče. Rezervirajte si svoj termin in se prepustite zabavi.


Pridružite se nam v Centru moderne odbojke in doživite odbojko na mivki na najvišji ravni. Rezervirajte svoj termin že danes in se pripravite na nepozabno poletje!


Za vprašanja ali dodatne informacije nas kontaktirajte na klubmoderneodbojke@gmail.com ali telefonu 040 265 577 (Miha).


Ne čakajte, rezervirajte zdaj in si zagotovite svoj prostor na igrišču!


bottom of page